KRONERULLING FOR MARTHE! HJELP OSS MED Å SPRE DETTE!

VAR INNE PÅ VAAALI.BLOGG.NO OG LESTE DETTE , LES !!!!
Har du fulgt med på bloggen Mirakela.blogg.no, vet du at dette er ei 23 år gammel jente som har fått tilbake en svulst i hodet. Hun har muligens bare 3 måneder igjen å leve, med mindre en behandling faktisk fungerer. Hun har fra før fått cellegift som førte med seg masse bivirkninger, men gjorde ingen nytte for seg.

Hun fikk en alternativ behandling uten bivirkninger som tok knekken på svulsten på TRE dager, men regelverket i Norge sier at hun ikke kan få samme behandling igjen før de har prøvd med cellegift på nytt. Cellegiftbehandlingen foregår i 2 uker, og hvis svulsten ikke har blitt mindre innen da, så kan hun få den alternative behandlingen igjen.

Problemet er at hun nå må betale for den alternative behandlingen av egen lomme, og det koster minimum 60 000 kr. Det koster enda mer om behandlingen tar lengre tid denne gangen. Derfor har samboeren hennes startet kronerulling. Du finner all info i gruppen på Facebook her.

Jeg håper dere kan ta dere tid til å spre dette videre på bloggene deres, bare kopier all taksten her om du vil. Det viktigste er at dette når fram til folk, og at hun kan få behandlingen sin! Tenk om det hadde vært deg...

2 ♥

HENRIETTE

11.aug.2010 kl.09:54

stakkars! :-(

<3 TWEIT

11.aug.2010 kl.15:58

Nå har jeg trukket ut blogg vs blogg-deltakerne! :-D

Ta en titt og se om du ble med?

Stakkars :((

Gi oss ètt ♥

Silje og Tine, komenterer alltid tilbake!

Silje og Tine, komenterer alltid tilbake!

14, Kristiansand

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits