MIN DRØM OG MISSLYKKEDE PIZZA SNURRER

Husker ikke sånn helt perfekt eller noe sånn så jeg skal fortelle med noen hull og hopp!

Jeg drømte at Martine og meg, vi var på butikken, så så vi noen stjele en melk eller no. Vi gikk ut av butikken i full fart, men vi så at han ene mannen fulgte etter oss med en pistol.. Vi løøp så fort vi kunne (lurer på om vi hadde høye heler og veske) ned til en hage og slang oss ned på bakken så han ikke kunne treffe oss. Jeg spurte Martine om ho hadde med seg en mobil siden min mobil hadde så dårlig sikt, til å skyte med altså.. (haha) Ho tok opp sin Htc Tattoo mobil, akkurat likedann som jeg hadde, men jeg tok ho sin i stede.

Jeg sikta mot mannen å skøyt(?) mot han. Vi fortsatte å krype nedover mot et anna hus så vi kunne løpe videre og hjem til oss. Men han traff meg mange ganger, jeg døda altså ikke.

Da vi kom rundt hjørne løp vi alt vi kunne, men det gikk ufattelig sent.. Men han kom også rundt hjørne så vi løp inn i huset til Beathe. Vi løp opp og ned og inn i rommene for å låse dørene (tror jeg). Plutselig så drømte jeg at lillebroren/søstra mi (det var begge deler, det bare bytta litt)  hoppa i fallskjerm. Denne lillebroren/søstra mi, har jeg ikke på ordentlig, det bare ble broren/søstra mi i drømmen.

Plutselig så jeg en øy, som om vi spile the sims, og jeg begynte å snu på denne øya. Mens jeg snudde litt på øya tenkte jeg; Jeg vil gå på en joggetur i morra..

Så vånka jeg at min bror spurte om hvorfor jeg sov så lenge, og da var klokka 14.42 :D


Martinesødaa og meg <3

Ja, jeg lager altså middag i dag.. Og hvis dere leste overskriften nøye så skjønner dere kanskje litt hvordan det går/gikk... Jeg skal ta bilder og legge ut etterpå.. Deigen var heeeeelt klissete, så da jeg skulle rulle den så ble det bare vilt masse hull i........ Flinkaa <3

Bursdagen i går var helt syyk !! Hadde med kamera men tok ingen bilder, så skal stjele noen fra face.. De har ikke lagt ut enda, så legger det i et anna innlegg ;-)

Sorry for lite blogging :s Men minner om at dere fortsatt på stemme på blogg vs blogg !!

-  Siljee

6 ♥

Marie<3

02.okt.2010 kl.19:59

Morsom drøm!

T0rh1ld & 1da 3l1sab3th <3

02.okt.2010 kl.20:02

Flott drøm! AHAHAHHA :P

Maiken

02.okt.2010 kl.20:08

Fin drøm :P

-Maikenstafania123.blogg.no/Maiken

Silje Simo

02.okt.2010 kl.20:13

kos deg vidrer :)

howtobe16-nok en blogg<3

02.okt.2010 kl.20:24

fint at det ikke er bare meg som har rare drømmer!

limma

02.okt.2010 kl.20:46

hahha, jeg liker og ha det ryddig så;)

Gi oss ètt ♥

Silje og Tine, komenterer alltid tilbake!

Silje og Tine, komenterer alltid tilbake!

14, Kristiansand

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits