GODT NYTTÅR

Vil starte med å si godt nyttår til alle søte! Så må jeg nesten si at jeg har savna og blogge, men har ikke tenkt så veldig mye på det. Jeg har utrolig lyst til å begynte å blogge fast igjen, men har fortsatt ikke kamera.. Men har jo noen bilder på dataen jeg kan bruke til jeg får kamera!

Jeg har så lyst til å lage sånn nyttårsforesetter eller hva det heter, men kommer aldri til å gjøre noe av det, og finner ikke noe å skrive på det.. Bare sånn at nå vet dere om mitt lille problem =D


Ja, dette er jo da et utrolig fint bilde av meg !

Ellers så har jeg hatt en utrolig fin juletid! Med noen ikke fullt så gode minner i, innimellom, men skal ikke klage.. Folk kan ha det verre enn meg. Men har ihvertfall hatt en fin tid med familie og litt venner. Så har jeg vært blomster dame/blomster bringer. Vet ikke hva jeg skal kalle det, men har løp på dører til folk som skal få blomster. Det har vært utrolig koselig også!

Jeg har forresten bursdag om 17 dager!Dette bilde er laget for rundt et år sia, jeg elsker all tida jeg har med deg bestevenninna mi !!

Har du hatt en god juletid?
Har du nyttårsforesetter(?)?
Hva syntes du om bildene?

-  Silje Marie 

4 ♥

Stine in Wonderland

01.jan.2011 kl.01:39

sv - Går fremdeles ikke. Jeg har "hore" i navnet mitt, og det er tydeligvis ikke lov til å ha et slikt etternavn :) -.-'

Stine in Wonderland

01.jan.2011 kl.02:11

sv - Hun hadde vell samme etternavn. Har prøv, er ikke lov med etternavnet.

miriam

01.jan.2011 kl.03:44

Har hatt en kjempefin jul!

Har nyttårsforsett. De er å finne på bloggen :)
God juletid, nei spørs egentli xp

Nokken nyttårsforsetta, i guess so :p

Bilda va kjempe fin dei! :D Heldig som snart har bursdag! 1 år til e har bursdag! HAHAHA kjempe kjipt spør du meg! Hatt en fin start på året?

Gi oss ètt ♥

Silje og Tine, komenterer alltid tilbake!

Silje og Tine, komenterer alltid tilbake!

14, Kristiansand

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits